De grote broer van – Willemsbrug

De brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam. Geopend op 1 juli 1981 door koningin Beatrix samen met Kroonprins Willem Alexander. De twee 55 meter hoge rode pylonen staan 260 meter uit elkaar. Deze nieuwe Willemsbrug verving de 1878 geopende eerste Willemsbrug. Tot de opening van de Maastunnel in 1941 was de eerste Willemsbrug de enige vaste oeververbinding over de Maas.

Wilt u deze Rotterdamse zwart wit foto aan de muur? Kies dan het gewenste formaat en bestel! De foto wordt haarscherp afgedrukt op een ontspiegeld fotofolie en wordt geleverd inclusief modern & eenvoudig te monteren ophangsysteem.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Tag:

Product Description

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.