Taxi langs de Euromast

De op 25 maart 1960 geopende toren is gebouwd ter gelegenheid van de Floriade in 1960. Princes Beatrix opende de Euromast op 25 maart 1960 en de toren was toen 107 meter hoog. Door de toename in hoge gebouwen in Rotterdam is in 1970 een 85 meter hoge opbouw op de Euromast geplaatst. Hiermee werd de Euromast wederom het hoogste bouwwerk van Rotterdam.

Uniek binnen Europa is de Rotterdamse watertaxi binnen het dagelijkse woon en werkverkeer. Sinds 1993 varen ervaren schippers met 11 snelle en 5 klassieke watertaxi’s tussen meer dan 50 aanlegplaatsen aan de Maas en in de havens. Jaarlijks maken 400.000 mensen gebruik van de Rotterdamse watertaxi.

Wilt u deze Rotterdamse zwart wit foto aan de muur? Kies dan het gewenste formaat en bestel! De foto wordt haarscherp afgedrukt op een ontspiegeld fotofolie en wordt geleverd inclusief modern & eenvoudig te monteren ophangsysteem.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Tags: ,

Product Description

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.