Stilte voor de storm – De Kuip

Zondag 14 mei 2017 is Feyenoord voor de 15e keer landskampioen geworden. Met een 3-1 overwinning in de Kuip tegen Heracles Almelo en Dirk Kuijt als de man of the match! Hij scoorde maar liefst 3 goals voor eigen publiek. Een onvergetelijk moment en een onvergetelijke dag!

Natuurlijk waren wij van ZwartWit010 erbij om het feestje te vieren. Aan het begin van de wedstrijd bij het Feyenoord stadion om de sfeer te proeven en de spanning te voelen. Aan het eind op het Hofplein om de feestvierende fans een duik te zien nemen in de fontein. De huldiging op de Coolsingel met meer dan 150.000 supporters was een unieke ervaring.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

Product Description

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.