In zwaar weer – Centraal Station

Het eerste Station Rotterdam Centraal werd geopend op 21 mei 1957 en was onderdeel van de wederopbouw. In 2007 maakte dagelijks zo’n 110.000 reizigers gebruik van het station en met de toenemende reizigersaantallen moest het oude station plaatsmaken voor het huidige stationsgebouw. Het station werd op 13 maart 2014 geopend door Koning Willem Alexander. Naar verwachting zullen in 2025 dagelijks 320.000 reizigers het station passeren. De kenmerkende klok en letters op het station zijn overgenomen van het eerste Station Rotterdam Centraal.

Wilt u deze Rotterdamse zwart wit foto aan de muur? De foto worden speciaal op bestelling afgedrukt, op een materiaal naar keuze. Neem bij vragen gerust contact op. We helpen graag verder.

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tag:

Product Description

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.