NN Marathon Rotterdam – Lopers op de Erasmus

Foto’s van de 38ste editie van de Marathon Rotterdam 2018.
7 en 8 April was het zover. De 38ste editie van de NN Marathon in Rotterdam. Als Rotterdammer kun je niet om dit grootste sportevenement van Nederland heen. Met ruim 900.000 duizend enthousiaste toeschouwer langs het parcours en 13.063 deelnemers in 2017 staat de Rotterdamse Marathon in de top tien van grootste marathons van Europa.Een evenement met zoveel liefhebbers en Rotterdam als decor kunnen we vanuit ZwartWit010 natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Een NN Rotterdam Marathon foto voor bij jou aan de muur? Bestel hem op een materiaal en formaat naar keuze.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tag:

Product Description

Categorieën: , ,
Tag:

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Materiaal

Aluminium (Dibond), Fotofoliespansysteem (Xpozer), Losse afdruk (Op fotopapier), Plexiglas, Textieldoek (in aluminium frame)