Ga je mee – Stadion Feyenoord

Het was in 1931 dat voorzitter Leen van Zandvliet het ideale Feyenoord stadion (de Kuip) in zijn dromen zag. De eerste schetsen werden snel op een kladblok gezet. Tien maanden nadat de eerste paal de grond in werd geslagen was het Feyenoord stadion met zijn karakteristieke staalconstructie klaar voor oplevering. De uiteindelijke oplevering van de Kuip vond op 23 juli 1936 plaats.

Wilt u deze Rotterdamse zwart wit foto aan de muur? De foto worden speciaal op bestelling afgedrukt, op een materiaal naar keuze. Neem bij vragen gerust contact op. We helpen graag verder.

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Tags: ,

Product Description

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam met deze Rotterdamse zwart wit foto bij jou aan de muur. De foto is te bestellen in verschillende formaten en wordt afgedrukt op een contrastrijke hoge kwaliteit drager naar keuze (Bekijk hier de uitleg over onze afdruksystemen).

Na je bestelling wordt de foto speciaal voor jou afgedrukt en zo spoedig mogelijk bij je bezorgd (Foto’s op aluminium en op plexiglas zijn lastig te versturen. Deze zijn af te halen in Rotterdam. Bezorging Regio Rotterdam in overleg).

Met de aankoop van deze foto steun je een familielid van een kankerpatiënt via Het Familiehuis Daniel den Hoed. Meer over ons doel lees je hier.

  • Gratis verzending (met uitzondering op aluminium en plexiglas).
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen (neem bij spoed contact op).
  • Steun via je aankoop Het Familiehuis Daniel den Hoed.
  • Speciale wensen rondom formaat of afdruk? Laat het ons weten.
  • Vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.