Uniek Rotterdamse foto als Relatiegeschenk

Onze Rotterdamse fotografie wordt met regelmaat als relatiegeschenk aangeboden. Een uniek cadeau dat keer op keer iets moois losmaakt bij degene die de foto krijgt. Gewenst gaan we op pad om een specifieke plek, gebouw of een object te fotograferen om het Rotterdamse relatiegeschenk nog persoonlijker te maken.

Rotterdams relatiegeschenk op maat

Ben je opzoek naar een uniek en persoonlijk Rotterdams relatiegeschenk? We denken graag met je mee. Vanuit samenwerkingen rondom de realisatie van ZwartWit010 producten hebben we een netwerk van waardevolle partners in de regio opgebouwd die ons ondersteunen bij het maken van Rotterdamse Relatiegeschenken. Compacte lokale ondernemingen die naast creatief ook flexibel en meedenkend zijn. Hierdoor realiseren we relatiegeschenken op maat.
Je kan hierbij denken aan:

 • Een visitekaartjeshouder met de skyline van Rotterdam en het logo van je onderneming.
 • Creditcard houder met skyline en logo van je onderneming.
 • Wijn of champagne kistje met unieke gravering.

De mogelijkheden van een uniek relatiegeschenk zijn zeer uiteenlopend dus neem gerust contact op om van gedachte te wisselen en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Rotterdamse Kerstversiering

Zelf heeft ZwartWit010 in 2017 kerstversiering laten maken. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van lasersnijden en graveren. Deze ervaring heeft ons gestimuleerd meer te gaan doen met Rotterdamse relatiegeschenken op maat.

Opzoek naar een uniek Rotterdams relatiegeschenk? Het creatieve team van ZwartWit010 denkt graag mee en bespreekt de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Onze klanten:

  • Erasmus mc
  • ABN AMRO
  • Radboud universiteit
  • Van Weelde Shipping
De Kuip Feyenoord foto op kantoor