Aeroplane Cruise Rotterdam en ZwartWit010 bundelen de krachten en gaan voor unieke Rotterdam luchtfoto’s.

In 2019 bundelen Django van Aeroplane Cruise Rotterdam en Nik van ZwartWit010 hun krachten om zo uiting te geven aan hun liefde voor vliegen, fotografie en natuurlijk Rotterdam.

Vier keer zal er in 2019 een route boven Rotterdam worden gevlogen en de plekken die we vastleggen kan jij bepalen. Tijdens de vluchten zal er live meegekeken kunnen worden op Social Media (Facebook en Instagram) en ook zullen de vluchten worden opgenomen in 360 graden. Bekijk de vluchten op ons YouTube kanaal.

Ben jij opzoek naar een unieke luchtfoto voor aan de muur?

Hoe werkt het:

  1. Bekijk HIER de eerstvolgende vlucht en vluchtroute.
  2. Laat ons via het luchtfoto aanvraagformulier weten welke plek jij vastgelegd zou willen hebben. Wij doen ons best deze plekken tijdens de volgende vlucht vast te leggen.
  3. Volg ons live tijdens de vlucht boven Rotterdam. Naderhand zijn de foto’s terug te zien op onze Instagram, Facebook en te bestellen via de webshop op www.zwartwit010.nl. Bij opdrachten vanuit bedrijven maken we vooraf afspraken rondom de oplevering.

Support het “Rotterdam vanuit de lucht” Familiehuis Daniel den Hoed initiatief

Naast het fotograferen van Rotterdam willen we via het “Rotterdam Vanuit de Lucht” project aandacht vragen voor de bouw van het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed binnen Little C. Al vele jaren dragen we vanuit ZwartWit010 het Familiehuis een warm hart toe en ook tijdens de bouw van de nieuwe locatie zetten we ons in om het belang van het Familiehuis over te dragen aan iedereen met liefde voor Rotterdam. We fotograferen regelmatig de voortgang van de bouw vanaf de Euromast maar willen dit ook vanuit de lucht doen.

Sponsor een stoeltje

Ons doel is om naast het maken van mooie Rotterdam foto’s ook een keer iemand die in het Familiehuis verblijft of heeft verbleven een unieke ervaring te bezorgen. Hierbij is het mogelijk het plekkie in het vliegtuig voor een kankerpatiënt of familielid te sponsoren. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem contact op via info@zwartwit010.nl

Blijf op de hoogte en laat ons weten welk unieke stukje Rotterdam we voor jou kunnen vastleggen.

Ja, ik ben benieuwd naar de foto’s

 

Bekijk onze testvlucht boven Rotterdam in 360 graden.

Geen reacties meer mogelijk.