Een mooi gala, een mooi feest, mooie mensen en een heel mooi bedrag.

Op zondag 25 maart was het Familiehuis Daniel den Hoed benefietgala aan boord van het SS Rotterdam. Het was een groot feest met verschillende optredens, lekker eten maar vooral veel mooie mensen die met zijn allen één doel voor ogen hadden. Het bouwen van een nieuw familiehuis.

Het Familiehuis maakt mogelijk dat kankerpatiënten en familieleden dichtbij elkaar kunnen zijn tijdens de onzekere periode van ziekte en behandeling en dat moet ook in de toekomst zo blijven”, aldus directeur Rachel Maréchal.

Daarom zal Het Familiehuis mee moeten verhuizen met de Daniel den Hoed naar de centrumlocatie naast het Erasmus Medisch Centrum. Met een opbrengst van €260.000,- is er weer een mooie stap gezet richting het mogelijk maken van de bouw van een nieuw Familiehuis en de verhuizing.

Net als vele aanwezige droeg ZwartWit010 ook een steentje bij. We brachten de avond in beeld en hebben vele bijzondere momenten mogen meemaken. Al enige jaren zijn we betrokken bij Het Familiehuis omdat we naast het fotograferen van Rotterdam het ook waardevol vinden om een steentje bij te kunnen dragen aan een Rotterdams goed doel. Ook voor ons is het telkens weer bijzonder om mee te maken dat er zo veel mensen samenkomen met één doel voor ogen…

je naasten dichtbij in een moeilijke tijd.

Van alle foto’s op onze website die we verkopen gaat een deel van de opbrengst naar het Familiehuis.

Bekijk hier onze Rotterdamse foto’s

 

Geplaatst op

Geen reacties meer mogelijk.