Blog

Aeroplane Cruise Rotterdam en ZwartWit010 bundelen de krachten en gaan voor unieke Rotterdam luchtfoto’s. In 2019 bundelen Django van Aeroplane Cruise Rotterdam en Nik van… Lees meer »

Geplaatst op

Dankzij jullie enthousiasme hebben we in 2018 mooie dingen kunnen maken! We hopen dat ook deze Rotterdam kalender 2019 met net zo enthousiasme zal worden… Lees meer »

Geplaatst op

Dit najaar is er in het Nederlands Fotomuseum een expositie van de fotograaf Cas Oorthuys (1908-1975). De fotograaf, optimist, wereldreiziger en familieman ging eigenlijk nooit… Lees meer »

Geplaatst op

We hebben weer een nieuw product om onze liefde voor Rotterdam te uiten. De skyline van Rotterdam pronkt sinds kort op een echt lederen telefoon… Lees meer »

Geplaatst op

12 september 1935 werd de eerste Rotterdamse Wereldhavendagen georganiseerd om het publiek kennis te laten maken met en een kijkje achter de schermen te geven… Lees meer »

Geplaatst op

Super trots en blij zijn we met het resultaat. We drukken al een aantal jaren foto’s af voor de Feyenoord fans. Wanneer we de kans… Lees meer »

Geplaatst op